Return to Duiken

Navigatie

Wat?

In je theoriesessie leer je meer over het navigeren met kompas, natuurlijke hulpmiddelen en de NavFinder. Tijdens je drie buitenwater duiken zwem/navigeer je U profielen, groter wordende vierkanten en meer niet gedefinieerde vormen.

Je hebt een “multiple choice” theorie examen bij deze cursus en je brevet is natuurlijk wereldwijd erkend!

Waarom?

Weet je nog waar je onderwater was tijdens je eerste duik? Waarschijnlijk niet en toch is navigeren geen toverij. Navigatie kan ook jouw duiktijd en plezier verlengen en vergroten.

Wie?

Voor iedereen ouder dan 16 jaar die in het bezit is van een Open Water Diver brevet (of gelijkwaardig) en medisch is goedgekeurd. De medische keuring mag niet ouder zijn dan twee jaar.

Als je langer dan zes maanden niet hebt gedoken, doe je eerst een Scuba Tune Up.

Wanneer?

In overleg spreken we de lestijden af! Vaak zijn de buitenwater sessies in het weekend en de theoriesessie op een doordeweekse avond. Als jij dan niet kan, maken we natuurlijk afspraken voor andere tijden!

Hoelang?

Twee dagen is het officiële minimum. Aangezien je één theoriesessie krijgt die ongeveer 3 à 4 uur duurt en drie buitenwater duiken, is drie dagen een betere richtlijn.

Hoeveel?

De minimum groepsgrootte is twee en je hebt maximaal zes personen in jouw klas onderwater. De prijs per persoon bedraagt € 160.

En dat is INCLUSIEF je eigen studieboek, hand-outs, lucht, gebruik van alle duikmateriaal en brevetteringskosten.

Je hebt wellicht mogelijkheden voor privé-les of iets grotere groepen. Neem voor dergelijke en/of andere vragen contact op via email of telefoon.