Return to Duiken

Open Water Diver

Wat?

Scannen0053 3Dit is DE beginnerscursus van Padi.

Je leert de grondbeginselen van het duiken in je theoriesessies. Verder oefen je alles stapje voor stapje in het zwembad/beschutwater en daarna maak je met je instructeur de sprong in het ‘diepe’. Je maakt 6 duiken, (twee duiken meer dan de verplichte vier!!) tot maximaal 18 meter.

Je krijgt een multiple choice theorie examen en je brevet is natuurlijk wereldwijd erkend!

Waarom?

De onderwaterwereld die je wellicht zag op tv of in magazines is nu bijna een actief deel van jouw leven. Koraal,vissen, vergane schepen en meer onderwater avontuur liggen binnen je handbereik. Of je dit nu meemaakt tijdens je verre reizen, weekend uitstapjes of je doordeweekse dag/avond.

Wie?

Voor iedereen die ouder is dan 16 jaar en medisch is goedgekeurd. De medische keuring mag niet ouder zijn dan twee jaar.

Wanneer?

In overleg spreken we de lestijden af! Vaak zijn de buitenwater sessies in het weekend, de theoriesessies (indien van toepassing) en zwembadlessen op een doordeweekse avond. Als jij dan niet kan, maken we natuurlijk afspraken voor andere tijden!

Hoelang?

Aangezien je vijf theorie lessen krijgt of als zelfstudie doet, die elk ongeveer drie à vier uur duren, vijf zwembadmodules (twee sessies) en zes buitenwater duiken (twee dagen), is vijf dagen een minimum richtlijn. In een heel rustig tempo, één avond per week je theorie en je zwembadsessie en in het weekend je buitenwaterduiken, ben je zo’n zes weken bezig.

Kies je echter voor zoveel mogelijk zelfstudie, dan heb je meestal aan twee (lange) weekenden genoeg.

Hoeveel?

De prijs per persoon bedraagt € 345 voor vijf theoriesessies, vijf zwembad/beschutwater modules en zes buitenwater duiken.

Dat is verder INCLUSIEF je eigen studieboek en leitje, extra hand-outs, logboek, lucht, gebruik van alle duikmateriaal en brevetteringskosten.

De minimum en optimale groepsgrootte is twee duik(st)ers en je hebt maximaal vier personen in jouw klas onderwater. Als je alleen bent, delen we je in overleg in bij één of meerdere andere personen.

Je hebt wellicht mogelijkheden voor privé-les of iets grotere groepen. Neem voor dergelijke en/of andere vragen contact op via email of telefoon.