Return to Outdoor

Intro 2 Bushcraft

Wat?

Een introductie programma om kennis te maken met Bushcraft in de praktijk.

Je krijgt een idee van de mogelijkheden als je in vogelvlucht kennismaakt met het maken van een vuur(tje), wat bomen leert herkennen en wat voor rol die kunnen spelen, enkele knopen passeren de revue en een basis uitrusting komt ook nog om de hoek kijken.

Waarom?

Om zonder langdurigere verplichtingen kennis te maken met de term Bushcraft in de praktijk. Wat is het nou en vindt ik dat wel leuk?

Wie?

Voor iedereen die ouder is dan 12 jaar. Met medische beperkingen, zijn er wellicht genoeg mogelijkheden. Dit kan echter zo complex worden dat dit beter in een stuk persoonlijke communicatie via telefoon of email tot zijn recht komt.

Wanneer & Hoelang?

Diverse zondagen zijn ingepland, check de calender voor de meest actuele data. Een lange dag van 09.00 tot 17.00 waarbij koffie/thee is verzorgd en je je eigen lunchpakket meeneemt.

Hoeveel?

De prijs per persoon bedraagt € 95.

De minimum groepsgrootte is vier personen en je hebt maximaal 12 personen in jouw programma. Als je alleen bent, delen we je in overleg in bij één of meerdere andere personen.

Je hebt wellicht mogelijkheden voor privé-les of iets grotere groepen. Neem voor dergelijke en/of andere vragen contact op via email of telefoon.