Return to Gonewalkabout 2003

Australië: New South Wales 2

Zondag 15 Juni– Donderdag 10 Juli 2003

Foto’s Australië; New South Wales 2

Vorig reisverslag: Australië; Queensland 1

Volgend reisverslag: Tsja…..

Reisverslag

Ik ben niet naar Fiji gegaan zoals sommigen wellicht dachten. Nee ik keerde terug naar Sydney. Aldaar weinig ‘avonturen’ beleefd die ik met jullie kant delen. Wel heb ik wat foto’s kunnen maken die hiervoor op de gecrashte kaart stonden.

Tijdens mijn verblijf in Sydney, besloot ik mijn ‘lange’ haar er maar weer eens af te laten halen. Zogezegd, zogedaan. Een kapsalon opgezocht en ik zeg tegen dat ‘meissie’: Standje 0!

Weet u het zeker vraag de Vietnamese schoonheid nog? (Dan in het Engels tuurlijk he). Jep ga je gang. Dus zo is ze bezig en ik zeg zo halverwege: “Ho, stop”. Krijgt zij bijna een hardverzakking en ik maak haar duidelijk dat ik alleen maar ff een foto wilde nemen.

Ik had besloten te gaan werken in Thailand als duik instructeur, terug naar Krabi, maar eerst op naar mijn volgende (tijdelijke) bestemming. En dat is….

Vorig reisverslag: Australië; Queensland

Volgend reisverslag: Tsja….