Return to Gonewalkabout 2003

Indonesië: Bali 1

Vrijdag 26 September – Woensdag 01 Oktober 2003

Foto’s Indonesië; Bali 1

Vorig reisverslag: Indonesië; Java

Volgend reisverslag: Indonesië; Sulawesi 1

Reisverslag

Nou aangezien ik veel te weinig tijd heb….dit is geen grap. Heb ik op Bali slechts Tulamben bezocht en Kuta. Dus ik zie me genoodzaakt om in maart/april toch maar terug te gaan naar Indonesia. 60 dagen en zo’n groot land… en zoveel te zien, doen, bekijken….

Tulamben…heerlijk relaxen, beetje duiken op het huiswrak “The Liberty” en het nodige nadenk werk. Alle gedachten weer op een rijtje. Vrouwen, werk, handbal, duiken, reizen, toekomst, verleden, vrienden, familie…ja dat had ff tijd nodig.

Ika uit Jakarta liep (loopt) nog regelmatig door mijn hoofd. Daar konden de dames op Bali en Yogya weinig verandering in brengen, alhoewel ze dat zeker wel probeerden ;-P

Kuta… best leuk om daar eens een golfje te pakken. Mmm surfen.. niet op het internet maar aan de oppervlakte…  oeps… weer een nieuwe tijdsbesteding erbij….

Van 11-9 tot 12-10 is er een ‘feestmaand’. Het leven wordt gevierd. September eleven en de Bali Bombing heeft de nodige impact op het toerisme gehad en dat is extra duidelijk in Bali. Katerig vertrek ik ‘s ochtends naar Makassar Sulawesi

Vorig reis verslag: Indonesië; Java1

Volgend reis verslag: Indonesië; Sulawesi 1