Return to Gonewalkabout 2003

Indonesië: Bali 2

Maandag 12 – Vrijdag 23 April 2004

Foto’s Indonesië; Bali 2

Vorig reisverslag: Indonesië; Sulawesi 2

Volgend reisverslag: Australië; The Northern Territory

Reisverslag

Terwijl ik een onverklaarbaar koutje heb gevat regel ik een ticket naar Denpasar. Shit, had ik wellicht beter een retourtje KK – Manado kunnen doen en dan vanuit daar naar Darwin vliegen maar ja dat had ik allemaal van te voren anders moeten regelen dan. Nou ja… aldoende leer ook ik nog steeds.

Ff een kanttekening: Als je hier over ‘straat’ loopt, wordt je de ene keer bijna voor je sodemieter gereden door een mini mini busje waar een cover versie van ‘lce Ice baby’ door speakers schalt die nagenoeg groter zijn dan ‘t hele busje en de andere keer stopt ie net naast je enkels en wordt je gebombardeerd met 110 decibel Udo Jurgen’s “Du bisst Alles”

In Bali lig ik grrrr bijna 8 dagen plat. Niet kunnen eten. Die blanke Europeanen moeten een vreemde bacterie in mij hebben geplant. O wacht… het moet een kaas overdosis zijn ;-(

De enige activiteiten waar ik echt van heb kunnen genieten was het quad rijden door riviertjes, over hobbelige paden, langs rijstvelden en het raften over een rivier waarvan ik tot mijn schande weer moet bekennen dat ik de naam weer kwijt ben….

Het surfen is erg gaaf, niet eenvoudig verder. Wat ik verder heb uitgevreten daar… niet veel. Lezen, verslagen tikken, uitzieken/zweten.

In enkele uren is het tijd voor Australië….

Vorig reisverslag: Indonesië; Sulawesi 2

Volgend reisverslag: Australië; The Northern Territory