Gonewalkabout 2003 video

Webbanner 4Enige tijd geleden zette ik voorzichtig de eerste stapjes op het ‘YouTube’ pad en ik moet zeggen, ik heb er ‘zin an’ en mooi meegenomen is dat ik enkele ICT vaardigheden aan mijn CV kan toevoegen.

Nou maakt het werken met mijn MacBookAir en iMovie het wel erg gemakkelijk MAAR….. dan heb je een filmpje en wil je er wat geluid bij en dat ook allemaal nog legaal…. Dat is wat meer puzzelen, zeker toen ik van foto’s van mijn reizen in een filmpje trachtte te vatten. Er is maar weinig muziek die 12:54 duurt en ‘JijBuis” geeft je nog (?) niet de optie om enkele nummers achter elkaar te plakken.

Dan kom je al snel bij klassieke muziek uit. En ja hoor…. ik vind van het Napoli Mandolin Orchestra een uitvoering van La Traviata van Verdi. La Traviata, een beetje ruw vertaald: De Dolende.

Nou dat past dus mooi in het Born2roam plaatje, een bijnaam die werd geboren gedurende mijn wereldreis ‘Gonewalkabout 2003. Dus hierbij een bijna 13 minuten durende ‘slideshow’ met toepasselijk getitelde muziek onder meer door Egypte, ZO Azie, Australie en Centraal Amerika.

Bedankt voor jullie interesse en tot de volgende keek.

Grtz Johan

Leave a Reply