Return to Duiken

Nacht

Wat?

Je vergroot je theoretische kennis over onder meer de organisatie, planning, flora en fauna. In het zwembad probeer je nieuwe technieken uit en daarna oefen je, met je instructeur, verder in je drie nacht duiken.

Je hebt een “multiple choice” theorie examen bij deze cursus en je brevet is natuurlijk wereldwijd erkend!

Waarom?

Best een heel avontuur om in het donker te water te gaan. Sommige planten, koraal en dieren komen compleet tot leven, andere vissen zoeken een veilige slaapplaats.

Nacht duiken is een schitterende, avontuurlijke en mysterieuze ervaring waarin je vaak meer ziet dan overdag.

Wie?

Voor iedereen ouder dan 16 jaar die in het bezit is van een Open Water Diver brevet (of gelijkwaardig), minimaal tien duiken heeft gedaan (logboek) en medisch is goedgekeurd. De medische keuring mag niet ouder zijn dan twee jaar.

Als je langer dan zes maanden niet hebt gedoken, doe je eerst een Scuba Tune Up.

Wanneer?

In overleg spreken we de lestijden af! Vaak zijn de buitenwater sessies in het weekend, de theoriesessies en zwembadlessen op een doordeweekse avond. Als jij dan niet kan, maken we natuurlijk afspraken voor andere tijden!

Hoelang?

Twee dagen is het officiële minimum. Aangezien je één (niet verplichte) theoriesessie krijgt van drie à vier uur, één (niet verplichte) zwembadles en drie buitenwater duiken, is drie à vier dagen een betere richtlijn.

Hoeveel?

De minimum en optimale groepsgrootte bestaat uit twee duik(st)ers en je hebt maximaal vier personen in jouw klas onderwater. De prijs per persoon bedraagt € ….

En dat is INCLUSIEF je eigen studieboek en leitje, hand-outs, lucht, gebruik van alle duikmateriaal en brevetteringskosten.

Je hebt wellicht mogelijkheden voor privé-les of iets grotere groepen. Neem voor dergelijke en/of andere vragen contact op via email of telefoon.