Return to Outdoor

Navigatie

Wat?

In je theoriesessie leer je meer over het navigeren met kaart, kompas, natuurlijke hulpmiddelen en gps. Daarna gaan we het pad op om tijdens een fikse wandeling de theorie in de praktijk te brengen.

Waarom?

Weet je nog waar je op de kaart was tijdens je eerste wandeling in een onbekend gebied? Zag je door de bomen het bos nog wel?  Waarschijnlijk niet en toch is navigeren geen toverij. Navigatie kan ook jouw plezier en veiligheid vergroten. De juiste kampplek vinden of het punt voor het bijvullen van je waterfles of de makkelijkste route om dat meer heen.

IMAG0106Wie?

Voor iedereen ouder dan 12 jaar. Met medische beperkingen, zijn er wellicht genoeg mogelijkheden. Dit kan echter zo complex worden dat dit beter in een stuk persoonlijke communicatie via telefoon of email tot zijn recht komt.

 

Wanneer en Hoelang?

Diverse zaterdagen en zondagen zijn ingepland. Check de kalender voor de meest actuele informatie.  Een lange dag, van 09:00 tot 17:00 waarbij je zelf voor je eten en drinken zorgt.

Staat ‘jouw’ cursusdag niet op de kalender? Neem contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Hoeveel?

De minimum groepsgrootte is twee en je hebt maximaal zes personen in jouw cursus. De prijs per persoon bedraagt € 95.

Je hebt wellicht mogelijkheden voor privé-les of iets grotere groepen. Neem voor dergelijke en/of andere vragen contact op via email of telefoon.